Dit jaar presenteert de Zeister Muziekdagen een breed programma met concerten op internationaal topniveau, een volwaardig educatieprogramma, familieconcerten, film, een wijnproeverij en een muzikale wandeling. Voor ieder wat wils.

Gerenommeerde ensembles uit binnen- en buitenland betreden de podia op het Zusterplein in Zeist en de grote zaal van het Utrechtse TivoliVredenburg. Maar ook in de regio worden tal van activiteiten georganiseerd. Gedurende twee weken in augustus klinkt muziek in het Beauforthuis, Slot Zeist, Kontakt der Kontinenten, maatschappelijke instellingen en zelfs in de wijk met kleine familievoorstellingen. De Zeister Muziekdagen wil muziek brengen tot in de vezels van de gemeenschap.  Lees meer ….

programma

Kaarten kopen

bestelwijzen

Kijk bij Van dag tot dag voor het overzicht van alle activiteiten tijdens het Zomerfestival.


COVID-19
Vanwege de wettelijke Covid-19 regels geldend voor de Kerk van de Evangelische Broedergemeente is voorlopig het aantal toe te wijzen plaatsen gesteld op 80 per concert.
Om u zoveel mogelijk te laten genieten van live muziek organiseren wij twee optredens per concertavond.
Het eerste concert start om 18.45 uur en het tweede concert om 21.00 uur. De concertlengte is ca. 65 minuten, er is geen pauze en de programmering per concert is identiek.