11 - 25 augustus 2018

 

Rondo Zeist

 

Wandel mee langs markante Zeister locaties, wordt wijzer over de historie van elk gebouw en geniet van korte concerten.

 

Muziek en stadshistorie

Jonge, talentvolle professionals die deelnemen aan de masterclasses geven op vrijdagmiddag 17 augustus drie korte concerten in het Gemeentehuis, Slot Zeist en de kleine kerkzaal van de Evangelische Broedergemeente.

Tijdens de eerste week van de masterclasses selecteert artistiek leider Alexander Pavlovsky welke studentenensembles tijdens Rondo Zeist voor u zullen optreden. In diezelfde week wordt bepaald welk repertoire zij ten gehore gaan brengen tijdens deze korte concerten. In elk geval spelen zij een selectie uit hun masterclassrepertoire. Het programma blijft dus een verrassing en wordt pas op de concertlocatie bekend gemaakt.

Voordat u geniet van deze korte concerten, vertellen leden van Gilde Zeist u iets over de historie van de locatie waar u zich op dat moment bevindt.

 

Carroussel

Om iedereen in de gelegenheid te stellen de verhalen van de gidsen en de muziek goed te kunnen horen, worden bezoekers in drie groepen verdeeld die elk op een van de locaties zal starten. Daarna draaien de groepen als in een carrousel rond naar de volgende locatie. U begint dus bijvoorbeeld in het Gemeentehuis, wandelt vervolgens naar Slot Zeist en eindigt bij de kleine kerkzaal van de Evangelische Broedergemeente.

 

Tussen 13.00 en 14.30 uur kunt u uw e-ticket inruilen voor concertvouchers en uw persoonlijke concertroute bij de infobalie van de Zeister Muziekdagen in Hotel Theater Figi, hoofdsponsor van Rondo Zeist. De concertserie start om 15.00 uur.

 

 

Inwisselen e-ticket en ophalen route

Locatie Infobalie in Hotel Theater Figi, Het Rond 2, Zeist
Datum Vrijdag 17 augustus
Tijd 13.00 - 14.30 uur
Toegang  € 15

 

Start Rondo Zeist

Locatie Wisselend - zie uw persoonlijke concertroute
Datum Vrijdag 17 augustus
Tijd 15.00 uur