15 - 29 augustus 2020

Lenteconcert: 14 maart 2020 | 20.15 uur

Openluchtconcert in Slottuintheater

woensdag 21 augustus | 20.15 uur

 

The Impossible Concert | Duo Stenzel & Kivits

De overtreffende trap van een perfect concert? Een onmogelijk concert! Stenzel & Kivits doen het in hun nieuwe comedyshow The Impossible Concert. Tijdens het Openluchtconcert op woensdagavond 21 augustus vliegen op ongeëvenaarde wijze klassieke thema's voorbij. Muzikale en theatrale improvisaties op genres als klassiek, jazz, pop en folk worden afgewisseld met virtuoos spel op buitengewone muziekinstrumenten.

 

Tiny van den Einden (Stenzel), tenor en Wilbert Kivits (Kivits), pianist vormen sinds 2000 een duo dat klassieke muziek en humor combineert. Zij traden op in bekende (humor)festivals en theater- en muziekpodia in Duitsland, België, Zwitserland, Oostenrijk en Nederland. Muzikale virtuositeit, inzicht in humor, technisch vernuft en speelplezier vormen de basis van hun werkwijze.

 

Young Strings Zeist

Voor de pauze speelt Young Strings Zeist. Dit kwartet, waarvan de leden allen leerling zijn van een Jong Talentklas van een conservatorium, is financieel geadopteerd door de Zeister Muziekdagen. Zij worden door het hele festivaljaar gecoacht in het kwartetspelen en nemen tijdens het festival een week lang deel aan de masterclasses. Tijdens dit concert brengen deze jonge musici het strijkkwartet opus 18 nummer 4 van Beethoven ten gehore.

 

 

Datum woensdag 21 augustus
Tijd 20.15 uur
Plaats Slottuintheater, Zinzendorflaan 1, 3703 CE Zeist (ingang Hernhuttersingel)
Toegang  Gratis, reserveren is niet nodig

 

Young Strings Zeist | © Sterre Meurs  Stenzel& Kivits | © Henri van de Griendt