15 - 29 augustus 2020

Lenteconcert: 14 maart 2020 | 20.15 uur

Familieconcert (3+) | De wolf in de wolken

Zondag 25 augustus | 16.00 uur

Locatie & tijd gewijzigd: Het Familieconcert vindt om 16.00 uur plaats in de Oosterkerk, Woudenbergseweg 44 in Zeist.

Karin Leutscher, fluit | Liesbeth Vreeburg, harp

 

Muziek kun je wel voelen, maar niet zien. Je kunt muziek niet ergens instoppen. Of toch? Kun je muziek bewaren? Of zoekt ze zelf een plekje in de hoofden van mensen? Muziek kan mensen veranderen. Mensen kunnen er droevig van worden of vrolijk of bang. Maar waar komt de muziek eigenlijk vandaan? In De wolf in de wolken verkennen de musici de mogelijkheden van hun instrumenten, onderzoeken ze of muziek echt bestaat en vertellen zonder woorden iets over waar de muziek vandaan komt.

 

Karin Leutscher

Karin Leutscher studeerde fluit aan het Sweelinck Conservatorium van Amsterdam. Daarnaast volgde zij lessen bij Jacques Zoon in Berlijn. Tussen 2006 en 2013 speelde zij bij Holland Symfonia. Als freelancer remplaceert zij vaak bij het Balletorkest en het Gelders Orkest. Ze maakt deel uit van het Oneiros Ensemble en het Eolian Ensemble.

 

Liesbeth Vreeburg

Liesbeth Vreeburg studeerde harp aan het Utrechts Conservatorium. Zij remplaceerde onder andere bij het Concertgebouworkest, het Nederlands Philharmonisch Orkest, het Balletorkest en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Ze maakt kamermuziek met het Oneiros Ensemble.

 

 

Toegang  Gratis, reserveren is niet nodig
Tijd 16.00 uur
Locatie Oosterkerk, Woudenbergseweg 44, 3701 BC te Zeist.

 

 

Familieconcert