11 - 25 augustus 2018

 

Klieser/Bielow/Schuch: Horn TrioKlieser-Bielow-Schuch Horn Trio | © Maike Helbig

 

Felix Klieser - hoorn | Andrej Bielow - viool | Herbert Schuch - piano

 

Het Klieser / Bielow / Schuch: Horn Trio treedt regelmatig als trio op. De musici kennen elkaar al jaren en hebben alle drie bloeiende carrières als solist en kamermusicus naast hun gezamenlijke optredens.

 

Felix Klieser is in meerdere opzichten een bijzonder musicus en wilde al van jongs af aan hoorn spelen. Hij studeerde aan de Hochschule für Musik und Theater Hannover en sleepte al meerdere prijzen in de wacht, waaronder de prestigieuze Leonard Bernstein Award van het Schleswig-Holstein Musik Festival.

 

Al op zeer jonge leeftijd kreeg Andrej Bielow zijn eerste vioollessen en gaf optredens in Europa en de VS. Hij won meerdere internationale competities en volgde lessen bij onder meer Herman Krebbers en Alfred Brendel. Sinds 2014 is Andrej Bielow verbonden aan de vioolfaculteit van de Kunstuniversität Graz en geeft masterclasses.

 

Herbert Schuch treedt veelvuldig op als solist en nam vele cd’s op. Hij baarde veel opzien toen hij in één jaar drie internationale concoursen won. Naast zijn werk als solist en kamermusicus is Herbert Schuch betrokken bij Rhapsody in School, een organisatie die muziekeducatie op scholen wil bevorderen.

 

 

Concert: dinsdag 14 augustus

 

Felix Klieser: felixklieser.de

Andrej Bielow: andrejbielow.net

Herbert Schuch: herbertschuch.com